Kerkdiensten

U kunt rechtstreeks luisteren naar de kerkdiensten die worden uitgezonden via internet:

of kijken:

Mocht u op deze manier problemen hebben met het volgen van de diensten, ga dan rechtstreeks naar Kerkdienst gemist

Voor aanvang van de ochtenddienst worden algemene mededelingen gedaan via de schermen. Deze kunt u hier nalezen.

De film over de ondersteuning van zendelingen in Tajmyr die op zondag 22 april 2018 is vertoond na de morgendienst, kunt u terugkijken via kerkdienstgemist.

Klik na het starten van de uitzending op 1 van de volgende links voor de liturgie:

Op "Kerkdienst gemist" worden circa 130 opnames van diensten bewaard. U kunt die diensten van het laatste jaar ook beluisteren via onderstaand overzicht.